Despre noi

Despre Vision House

Intr-o piata concurentiala, compania Vision House iese in evidenta prin gama de servicii imobiliare si de consultanta oferita. Beneficiind de o echipa specializata in sectorul imobiliar si cu experienta dovedita in domeniul imobiliar, Vision House considera ca diferenta este data de calitatea serviciilor oferite.

In prezentarea ofertelor catre clientii nostri, utilizam un sistem in etape care si-a dovedit eficienta in timp.

 • Etapa documentarii:

  Agentii imobiliari ai Vision House cunosc cel mai bine piata imobiliara. Fie ca sunteti un cumparator interesat de o proprietate imobiliara sau doriti sa supuneti unei tranzactii de cumparare o proprietate imobiliara, beneficiati de datele complete referitoare la situatia juridica, detaliile tehnice, localizarea proprietatii si caracteristicile zonei, statutul si identitatea proprietarilor, modalitatile de plata acceptate, analiza comparativa de piata.

 • Etapa evaluarii:

  Inainte de a prezenta clientilor nostri ofertele de proprietati din care pot alege, echipa Vision House evalueaza nevoile celor ce apeleaza la serviciile noastre prin completarea unui chestionar detaliat. Ulterior acesta va fi folosit la intocmirea portofoliului de proprietati ce va fi prezentat clientului in vederea selectarii ofertelor pe care acesta doreste sa le vizioneze.

 • Etapa vizionarii:

  Odata realizata selectarea proprietatilor realizata impreuna cu clientii nostri, toate proprietatile vor fi vizitate impreuna cu agentul personal al clientului, care ii va pune la dispozitie un mijloc de transport din partea Vision House.

 • Etapa de consultanta:

  Scopul agentiei noastre este de a gasi proprietatile care se potrivesc cerintelor si nevoilor clientilor, astfel incat acestia sa incheie in cel mai scurt timp cu putinta afacerile imobiliare pe care le initiaza. De aceea, agentii nostri nu reprezinta doar furnizorii serviciilor imobiliare dar si consultanti specializati, cu o viziune 360 de grade asupra pietei imobiliare, in masura sa ofere solutii la provocarile aparute pe parcursul tranzactiei.

 • Completarea tranzactiei:

  Pe tot parcursul parteneriatului incheiat, agentii Vision House va reprezinta interesele intr-un mod transparent, echidistant si corect, ancorat in realitatile pietei imobiliare din Romania.