Servicii

Serviciile noastre

 • Servicii de consultanta pentru persoane fizice

  Consultanta oferita clientilor nostri are in vedere cerintele si nevoile clientilor, bugetul implicat in tranzactie, conditiile de piata, contextul legislativ si fiscal, alaturi de identificarea celei mai potrivite solutii.

 • Servicii de consultanta pentru corporatii

  Serviciile care se adreseaza corporatiilor sunt oferite indiferent de tipul de tranzactie: achizitionare sau inchiriere de proprietati in scop investitional sau de relocare.

 • Servicii de consultanta economica si legislativa pentru investitori romani si straini

  Oferim consultanta economica in domeniul imobiliar, precum si consultanta legala si legislativa pentru persoane fizice si juridice din Romania si din strainatate, care vor sa achizitioneze terenuri, apartamente, cladiri de birouri sau spatii comerciale. Avand la baza un soft propriu de analiza comparativa de piata si studii de cercetare realizate in domeniul imobiliar, Vision House ofera consultanta in vederea achizitionarii proprietatilor potrivite nevoilor clientilor.

 • Servicii de consultanta pentru constructori

  Beneficiind de o viziune completa asupra pietei imobiliare din Romania, investitorii din domeniul constructiilor, fie ca e vorba de persoane fizice sau juridice, beneficiaza de expertiza specialistilor Vissioun House cu privire la: terenuri si costuri, proprietari si oferte de piata, precum si consultanta pentru investitii de tipul greenfield.

 • Acces la servicii de avocatura

  Alaturi de serviciile de consultanta legislativa si economic-financiara, Vision House ofera clientilor sai acces la servicii de avocatura, datorita parteneriatelor dezvoltate cu numeroase birouri de avocatura de prestigiu si a bunelor relatii dezvoltate cu acestea.

 • Comision 0 in cazul proprietatilor reprezentate exclusiv

  Sistemul de reprezentare exclusiva ofera o expunere maxima in fata clientilor. Astfel, clientul nostru, fie ca este vorba de un investitor sau de o agentie imobilara, are certitudinea ca beneficiaza de exclusivitate in tranzactionarea proprietatii. Clientilor nostri li se aloca un agent de reprezentare exclusiva care se va concentra 100 % pe oferta clientului, rezultand in cresterea sanselor cu 40% a sanselor de tranzactionare si reducerea timpului derulat pentru aceasta.